Политика на Испорака/Поврат

Политика на Испорака/Поврат

 

Политика на Испорака

Нашите производи се дигитално создадени добра достапни на Интернет или некој дел од нив може да дојде во форма на обука преку Интернет. Откако ќе го завршите процесот на плаќање, ќе добиете потврда на вашата доставена е-пошта за успешно плаќање. Ако плаќате за производ што има делови што нудат обука преку Интернет или други предлози за услуги по потврда за успешна исплата, ќе добиете дополнителна е-пошта за закажување на сесијата за обука преку Интернет или за договарање за закажување на услугата. Ако имате какви било прашања или сакате да испратите белешка во врска со овој процес, слободно контактирајте нѐ на support@centriumtech.com.  

 

 

Политика на Поврат со Загарантирана Сатисфакција

Се надеваме дека ќе бидете целосно задоволни со секој купен производ од нашата веб страна, но ако од која било причина не сте, едноставно слободно побарајте парите да ви бидат вратени на вашата сметка, за купените производи. Ако не сте задоволни со купувањето при Центриум Теч ЛТД Академијата, можете да го вратите купениот производ во првите 14 дена (во согласност со ЕУ Директивата за Права на Потрошувачи) откако ќе добиете е-пошта за потврда, што гарантира дека трансакцијата е успешна. Нема да се прифаќа поврат или замена, нити ќе е одобрено рефундирање по првите 14 дена од купувањето. Во овој период можете да видите дали производот ги задоволува вашите потреби и очекувања.

 

 

Обработка на Поврат

За купувања преку Интернет, повратот на средствата ќе се припише на вашиот оригинален начин на плаќање. Повратот ќе ја вклучува цената на артиклот/ите што се враќа/ат заедно со сите даноци што се наплатуваат на стоката. Ние ќе го обработиме вашиот поврат на средства откако ќе ја добиеме вашата е-пошта со барање да ги вратиме купените производи од Центриум Теч ЛТД.

 

 

Промена или Откажување на Вашата Нарачка

Можете да ја промените вашата нарачка во секое време пред да ја доставите вашата нарачка. Меѓутоа, откако вашата нарачка ќе биде пратена, нашите системи за исполнување на нарачките се дизајнирани така да нарачките стигнат кон вас брзо. Ние не можеме да ја измениме нарачката откако ќе биде пратена. Ако имате какви било прашања во врска со нарачката што сте ја извршиле, контактирајте нѐ на support@centriumtech.com. Нашиот Тим за Потрошувачки Услуги ќе ги направи сите напори да ви асистира. Промени во оваа Политика на Испорака/Поврат Ние може да ја ажурираме Политиката на Испорака/Поврат од време на време. Ние ќе Ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политиката на Испорака/Поврат на оваа страница. Ве советуваме периодично да ја прегледувате оваа Политиката на Испорака/Поврат за какви било промени. Промените во оваа Политиката на Испорака/Поврат се ефективни кога се објавени на оваа страница.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *